Google Reviews

Claudia van Braak
Claudia van Braak
Lees verder
Thomas Pardijs is zeer kundig op het gebied van personal training. Vooraf stelt hij samen met jou af wat je persoonlijke doelen zijn en hoe je deze kunt behalen. De trainingen zijn nooit saai en na de laatste 10 minuten “even alles wat erin zit eruit halen” ga je voldaan en met complimenten weer naar huis.
Judith de Hoop
Judith de Hoop
Lees verder
Ik heb geruime tijd met Thomas als mijn personal trainer getraind, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat hij niet alleen een uitstekende trainer is, maar ook zorgt voor een fijne en gezellige trainingservaring. Thomas heeft een diepgaande kennis van fitness en weet precies hoe hij mijn doelen moet aanpakken. Wat de sessies echt bijzonder maakt, is de leuke en vriendelijke sfeer die hij creëert. Trainen bij Thomas voelt niet als een verplichting, maar eerder als een plezierige activiteit. Ik raad hem ten zeerste aan aan iedereen die serieus wil werken aan hun fitnessdoelen en tegelijkertijd een leuke tijd wil hebben.
Marleen Fabries
Marleen Fabries
Lees verder
Ik Marleen Fabries train al een poosje bij Thomas, een goede en prettige trainer. Eerst besproken welk doel ik wil bereiken Waar hij de trainingen op aan past. De trainingen zijn leuk en afwisselend en legt de trainingen goed uit. Er zit vooruitgang in dank zij Thomas. Dus ik ga er met plezier naar toe.
The Pink Walnut
The Pink Walnut
Lees verder
Trainen met Thomas als personal trainer maakt sporten weer leuk! Door goed te luisteren naar wat me wel en niet aanspreekt, is elk uur weer anders en passend. Thomas zorgt voor een relaxte sfeer en motiveert om net dat stapje extra te zetten. Nog een van de voordelen van PT; weinig ruimte om het jezelf makkelijk te maken. Overweeg je PT dan raad ik je Thomas zeker aan.
Loes Dinkelman
Loes Dinkelman
Lees verder
Een aantal weken geleden kwam ik de site van YourwayPT op fb tegen. Door mijn burn-out, had ik totaal geen energie meer. Dit wilde ik weer gaan opbouwen met behulp van Thomas. Nu een aantal weken verder en het gaat echt de goede kan t op. Thomas houdt de fysieke en mentale gezondheid goed in de gaten. Daar waar ik snel over mijn grens zou gaan, fluit hij mij even terug en passen we samen de oefeningen aan. Fijne samenwerking!!
Betty Tiessink
Betty Tiessink
Lees verder
Thomas je bent een topPT! In de afgelopem 8 weken heb je je deskundigheid goed overgebracht en de trainingen enthousiast gegeven. YourwayPT is een aanrader voor iedereen die graag onder begeleiding sport!
Jeroen en Denyce Dommerholt
Jeroen en Denyce Dommerholt
Lees verder
Jeroen en ik hebben elkaar voor beide verjaardagen 1 keer (4x) de duotraining cadeau gegeven. En dat is echt een aanrader! Beiden ervaren we meer energie na de trainingen. Thomas pakt het heel goed aan. En houdt rekening met onze wensen. Thomas is heel professioneel, en gemoedelijk. Heel fijn in de omgang. Straalt rust uit. En past de training aan aan elk niveau. We zijn heel blij met trainingen!
Peter Spenkelink
Peter Spenkelink
Lees verder
YourwayPT sluit geheel aan bij mijn wensen en doelstellingen. Thomas is zeer professioneel en weet mij altijd goed te motiveren op momenten dat ik die nodig had en keek ik altijd weer uit naar de volgende sessie. Wanneer een leefstijl je doelstelling in de weg gaat zitten, wordt dit met je gedeeld zodat je deze kan aanpassen en zo altijd je gewenste resultaat kan behalen. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
Britt Oudenampsen
Britt Oudenampsen
Lees verder
YourWayPT sluit aan bij jouw doelen en mogelijkheden, door een persoonlijk opgesteld trainingsschema, om zoveel mogelijk progressie in de sportschool te maken. De oefeningen worden gedemonstreerd door Thomas en/of uitgelegd aan de hand van instructievideo’s. Dit is erg fijn wanneer je de oefeningen niet kent of begrijpt. Bovendien is Thomas’ voedingsadvies functioneel om het gewenste resultaat te behalen!
Yvonne Westendorp
Yvonne Westendorp
Lees verder
Thomas maakt gevarieerde trainingen. Als je zelf een idee hebt, is dat altijd in te passen in de training.
Florence Nijkamp
Florence Nijkamp
Lees verder
Ik heb altijd erg fijn gesport bij Thomas. Hij is erg professioneel en stelt je gelijk op je gemak. Hij past de trainingen aan op je doelen en niveau. Voor het eerst vond ik het sporten daadwerkelijk leuk en was ik gemotiveerd om iedere week te komen.
Ruben Kolkman
Ruben Kolkman
Lees verder
Thomas is zeer professioneel, hij kijkt gericht naar welke doelen je voor ogen hebt en past daar zijn trainingen en voeding schema’s op aan zodat je de gewenste resultaat kunt behalen!
Sharon Stoel
Sharon Stoel
Lees verder
Previous
Next