Over ons

WIe ben ik?

Mijn naam is Thomas Pardijs. In November 2020 ben ik met Your Way PT gestart om op een laagdrempelige en persoonlijke manier mensen te helpen naar een gezondere leefstijl.  Ik heb al langere tijd veel passie voor leefstijl, met name voeding, beweging en slaap. Daarnaast vind ik het mentale aspect erg interessant, daar lees en leer ik graag over. Zelf doe ik veel aan krachttraining, waarbij ik altijd een doel heb om naartoe te werken. Daarnaast doe ik aan braziliaans jiu-jitsu. Deze sport geeft mij de uitdaging om een volledig nieuwe vaardigheid aan te leren en het mentale aspect is hierin erg belangrijk.

Wat is mijn drijfveer?

Zelf heb ik meegemaakt om niet te kunnen sporten en bewegen wanneer ik dat wil. Vanaf mijn 13e levensjaar heb ik allerlei klachten gehad waardoor vaak niet in staat was om te bewegen en op mijn 18e levensjaar werd reuma (ziekte van Bechterew) gediagnostiseerd. Door deze periode heb ik ingezien hoe belangrijk bewegen en sport is, zowel lichamelijk als mentaal. Ik gun het iedereen om zonder klachten en in een gezond lichaam te kunnen bewegen. Daar help ik anderen heel graag bij.

Vaardigheden

Als personal trainer en fysiotherapeut in opleiding heb ik kennis van trainen, gewichtsverlies, opbouwen van spiermassa, het menselijk lichaam, klachten en blessures. Daarnaast heb ik een open persoonlijkheid en kun je bij mij met allerlei vragen terecht. Over het algemeen voelen mensen zichzelf vertrouwd bij mij en kan alles bespreekbaar gemaakt worden. Met deze vaardigheden kan ik het complete plaatje aanbieden voor jou.