Wil jij dit keer écht resultaat?

Om 2024 beter dan ooit te starten biedt YourWayPT jou de kans om komend jaar écht resultaat te halen. 

Je hebt al een aantal pogingen gedaan om af te vallen en fitter te worden, maar toch val je weer terug in je oude patroon of het lukt je niet om écht resultaat te behalen voor de lange termijn. Wij gaan je helpen!

Zij gingen je voor!

YourwayPT sluit geheel aan bij mijn wensen en doelstellingen. Thomas is zeer professioneel en weet mij altijd goed te motiveren op momenten dat ik die nodig had en keek ik altijd weer uit naar de volgende sessie. Wanneer een leefstijl je doelstelling in de weg gaat zitten, wordt dit met je gedeeld zodat je deze kan aanpassen en zo altijd je gewenste resultaat kan behalen. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
Peter Spenkelink
Thomas Pardijs is zeer kundig op het gebied van personal training. Vooraf stelt hij samen met jou af wat je persoonlijke doelen zijn en hoe je deze kunt behalen. De trainingen zijn nooit saai en na de laatste 10 minuten “even alles wat erin zit eruit halen” ga je voldaan en met complimenten weer naar huis.


Claudia van Braak
Trainen met Thomas als personal trainer maakt sporten weer leuk! Door goed te luisteren naar wat me wel en niet aanspreekt, is elk uur weer anders en passend. Thomas zorgt voor een relaxte sfeer en motiveert om net dat stapje extra te zetten. Nog een van de voordelen van PT; weinig ruimte om het jezelf makkelijk te maken. Overweeg je PT dan raad ik je Thomas zeker aan.
Elsbeth van Lienden
Unieke actie (t/m 14 januari)

Eerste 10 personal trainingen
voor de prijs van 8!

Plan vóór 14 januari je intake gesprek via de agenda hieronder en maak gebruik van deze unieke actie. We hebben maximaal 5 plekken beschikbaar! Wil jij komend jaar écht resultaat behalen én dit volhouden op de lange termijn? Start dan bij YourWayPT!

Plan je intake gesprek

Neem vrijblijvend contact op

Telefoon

06-18671145

Email

Info@yourwaypt.nl

Socials